eMail Flag HU Sign inSign in
Menu
logo

ELŐNYÖK

More in this section

"Termèszetes fű műfüvel felvértezve" jobban játszani! biztonságosan jétszani! Többet játszani!

PowerGrass® a természetes gyep műfüvel felvértezve, sportpályák létrehozására irányuló innovatív projekt. Tiszteletben tartja a környezetet, a természetet, valamint a Fenntartható fejlődés alapelveit.

A PowerGrass® egyesíti a minőséget és a megtakarítást, egy forradalmian új termék, amely megváltoztatja a sportpályák építésének módját.

PowerGrass sportpályába befektetni ma egy felelőségteljes és előremutató választás. A sporton kívül, lehetőséget nyújt, bármely olyan esemény vagy tevékenység lebonyolítására, amelyet ma természetes gyepen folytatnak. (forrás, pag. 17 Miért válassza a természetes füvet?.

A PowerGrass karbantartása nem igényel nagy elkötelezettséget és költséget. Elegendő alapvető hozzáértéssel és bizonyos karbantartási munkálatok betartásával bírni a kívánt eredmény elérése erdekében.

Számos előnye van, megoldás a természetes fű és a műfű hátrányaira!

A PowerGrass egy innovatív szabadalom a játéktalaj területén, amely a hibrid rendszer minden problémájára megoldást nyújt, miközben megkönnyíti a telepítést, hatékonyabb, és időtállóbb, leegyszerűsíti és csökkenti a karbantartási munkákat, valamint azok költségeit.

A PowerGrass sportpálya ma a legjobb megoldás a modern játékfelületen való játékra stabil és puha megerősített természetes füvön. Kielégiti a profi játékosok igényeit, biztosítva számukra a lehetőséget, hogy ugyanazon a pályán edzenek, amelyen a bajnoki mérkőzések folynak, míg az amatőr játékosok számára megvalósít egy álmot.

A kíváló minőségű sportpálya lehetővé teszi a látványosabb játékot, mert a sportolók tudják, hogy biztonságos területen játszhatnak, amely speciálisan kidolgozott a biztonsági szüségletek, valamint a magasabb teljesítmény elérése érdekében.

A PowerGrass műfűje nincs kitéve napsugárzásnak, mivel a természetes fű védelmet nyújt számára, ezért várható időtartama több mint 20 évre tehető. Elegendő elvégezni a rendszeres alapvető karbantartási munkálatokat, hogy ellenálló és tartós pályával rendelkezzük.

Biztonság és Kényelem

Az elmúlt 10 évben volt egy erős tendencia a természetes füves sportpályák építésére. A sportolók szívesebben játszanak a természetes gyepen, mert sokkal frissítőbb és biztonságosabb.

A természetes gyep általánosan puhább a szintetikus gyepnél, ennélfogva védi az ízületeket és az izmokat az esetleges sérülésektől.

A friss környezet elősegíti a nagyobb kényelmet mind a játékosok, mind a nézők számára, mert a meleg, napos időben megakadályozza a hőmérséklet emelkedését a pályán.

Védeni a környezetet és a sportolók egészségét, ma lehetséges, a PowerGrass®-nak, valamint a környezeti stressznek és az intenzív játéknak ellenálló fű fajok kiválasztásának köszönhetően. Ezt megerősíti az ESA - Európai Vetőmag Szövetség is. (Forrás www.pitchcare.com)

Ezek azok a tulajdonságok, amelyek meggyőzték a szakértőket hogy támogassák ezt az innovatív rendszert.

A PowerGrass® projekt - "made in Italy"

PowerGrass gazdag know how támogatottsággal bír, a természetes gyep gondozása, a szintetikus fű gyártása, valamint a sportpályaépítés területein. A PowerGrass egy igazi technológiai forradalom és ez az igazi alternatívája a műfüves sportpályának.

A PowerGrass tervezése folyamán, igyekeztünk egy rendszert létrehozni:

  1. könnyen karbantartható, és költséghatékony;
  2. tartós és garantálja akár a 6 óra/nap használatot a gyep növekedésének idején;
  3. rugalmas, és gazdaságos, mindenki számára elérhető.

Megvalósítani egy professzionális sport felületet, amely mindenki számára elérhető, aki természetes gyepen szeret játszani. Ez volt az elsődleges szempont a projekt fejlesztése során. A technológia ma rendelkezésünkre áll. A szintetikus gyep, a mezőgazdasági képzés és a több évtizedes tapasztalat a természetes gyep területén, lehetővé tette számunkra, hogy megtaláljuk az ágazatban régóta várt megfelelő megoldást.

A PowerGrass fejlesztése közben több objektumot céloztunk meg.

A szemünk előtt jelenik meg az ideális megoldás focizni, amerikai futballozni vagy rugbyt játszani, maximálisan kihasználva a játékterületet, annélkül, hogy a gyepre nézve káros következményekkel járna.

Ez egy tökéletes szimbiózis számos kölcsönös előnnyel. A PowerGrass-ban a természetes fű komponensei megvédik a műfüvet az UV napsugarakkal szemben. Egységes szerkezetbe foglalja a betét, és megtartja a szükséges nedvességet, gyökereivel "összehegeszti" a műfüves lapokat.
A műfű komponensei és a speciális szerves talajjavítóval kevert homokos aljzat, korlátozzák a talaj tömörödését-a természetes fű legfőbb elenségét. Így növelve a gyep ellenálló képességét évi 1200 órás játékidő erejéig. A mesterséges szálak védik a fű palánták koronáját. A gyökerek áthatolnak a backing rétegen vizet és tápanyagot keresve a homokos aljzatban, behálózva a mesterséges “támogatást”, ezáltal jobban segítve a sportolók szabad mozgását. Ilymód csökkenti a sporttevékenység okozta károkata a természetes gyepben, valamint a karbantartási költségeket.

Egyszerűbb karbantartás, amely nem igényel különösebb szakértelmet. Normál körülmények között, meleg és száraz időszakokban elegendő az öntözőrendszer kezelése, valamint egy triviális, de rendszeres trágyázási program alkalmazása. A PowerGrass-nak köszönhetően a gyep sokkal tartósabb és a rendkívüli karbantartási beavatkozások nagymértékben csökkennek. A fűnyírógép robot használatával CutCat a rendszeres karbantartási költségek akár 50%-a ismegtakarítható.

SoccerSoccer

A PowerGrass szakembereknek tervezett, de minden sportolni vágyó számara elérhető.

PowerGrassPowerGrass

A gyep, amely a mesterséges backing alatt és felett is lélegzik, egészségesen és erőteljesen nő.

Roots PowerGrassRoots PowerGrass

A természetes fű gyökeri áthatolnak a műfüves “támogatáson” és növekednek a Geofill PG-vel kevert homokos aljzatban.

ELŐNYÖK

"Teszt" PowerGrass a gyermekeink mezítláb egy próba, amely megmutatja, bizamunkat a rendszerhez.

Nature careNature care

PowerGrass nagyon kevés újrahasznosítható műanyagot használ, hosszú, akár 20 éves időtartamra a természetes fű megerőstésére. Tehát környezetbarát és fenntartható, megtakarítást generál a legtágabb értelemben a közösség számára.

Contact form

» Privacy Policy (GDPR - European Data Protection Regulation 679/2016)

Attention: completing and sending this electronic form implies acceptance of what is indicated in the information