eMail: Flag HU Sign inSign in
Menu

ELŐNYÖK

"Termèszetes fű műfüvel felvértezve" jobban játszani! biztonságosan jétszani! Többet játszani!

PowerGrass® a természetes gyep műfüvel felvértezve, sportpályák létrehozására irányuló innovatív projekt. Tiszteletben tartja a környezetet, a természetet, valamint a Fenntartható fejlődés alapelveit.

A PowerGrass® egyesíti a minőséget és a megtakarítást, egy forradalmian új termék, amely megváltoztatja a sportpályák építésének módját.

PowerGrass sportpályába befektetni ma egy felelőségteljes és előremutató választás. A sporton kívül, lehetőséget nyújt, bármely olyan esemény vagy tevékenység lebonyolítására, amelyet ma természetes gyepen folytatnak. (forrás, pag. 17 Miért válassza a természetes füvet?.

A PowerGrass karbantartása nem igényel nagy elkötelezettséget és költséget. Elegendő alapvető hozzáértéssel és bizonyos karbantartási munkálatok betartásával bírni a kívánt eredmény elérése erdekében.

Számos előnye van, megoldás a természetes fű és a műfű hátrányaira!

A PowerGrass egy innovatív szabadalom a játéktalaj területén, amely a hibrid rendszer minden problémájára megoldást nyújt, miközben megkönnyíti a telepítést, hatékonyabb, és időtállóbb, leegyszerűsíti és csökkenti a karbantartási munkákat, valamint azok költségeit.

A PowerGrass sportpálya ma a legjobb megoldás a modern játékfelületen való játékra stabil és puha megerősített természetes füvön. Kielégiti a profi játékosok igényeit, biztosítva számukra a lehetőséget, hogy ugyanazon a pályán edzenek, amelyen a bajnoki mérkőzések folynak, míg az amatőr játékosok számára megvalósít egy álmot.

A kíváló minőségű sportpálya lehetővé teszi a látványosabb játékot, mert a sportolók tudják, hogy biztonságos területen játszhatnak, amely speciálisan kidolgozott a biztonsági szüségletek, valamint a magasabb teljesítmény elérése érdekében.

A PowerGrass műfűje nincs kitéve napsugárzásnak, mivel a természetes fű védelmet nyújt számára, ezért várható időtartama több mint 20 évre tehető. Elegendő elvégezni a rendszeres alapvető karbantartási munkálatokat, hogy ellenálló és tartós pályával rendelkezzük.

Biztonság és Kényelem

Az elmúlt 10 évben volt egy erős tendencia a természetes füves sportpályák építésére. A sportolók szívesebben játszanak a természetes gyepen, mert sokkal frissítőbb és biztonságosabb.

A természetes gyep általánosan puhább a szintetikus gyepnél, ennélfogva védi az ízületeket és az izmokat az esetleges sérülésektől.

A friss környezet elősegíti a nagyobb kényelmet mind a játékosok, mind a nézők számára, mert a meleg, napos időben megakadályozza a hőmérséklet emelkedését a pályán.

Védeni a környezetet és a sportolók egészségét, ma lehetséges, a PowerGrass®-nak, valamint a környezeti stressznek és az intenzív játéknak ellenálló fű fajok kiválasztásának köszönhetően. Ezt megerősíti az ESA - Európai Vetőmag Szövetség is. (Forrás www.pitchcare.com)

Ezek azok a tulajdonságok, amelyek meggyőzték a szakértőket hogy támogassák ezt az innovatív rendszert.

A PowerGrass® projekt - "made in Italy"

PowerGrass gazdag know how támogatottsággal bír, a természetes gyep gondozása, a szintetikus fű gyártása, valamint a sportpályaépítés területein. A PowerGrass egy igazi technológiai forradalom és ez az igazi alternatívája a műfüves sportpályának.

A PowerGrass tervezése folyamán, igyekeztünk egy rendszert létrehozni:

  1. könnyen karbantartható, és költséghatékony;
  2. tartós és garantálja akár a 6 óra/nap használatot a gyep növekedésének idején;
  3. rugalmas, és gazdaságos, mindenki számára elérhető.

Megvalósítani egy professzionális sport felületet, amely mindenki számára elérhető, aki természetes gyepen szeret játszani. Ez volt az elsődleges szempont a projekt fejlesztése során. A technológia ma rendelkezésünkre áll. A szintetikus gyep, a mezőgazdasági képzés és a több évtizedes tapasztalat a természetes gyep területén, lehetővé tette számunkra, hogy megtaláljuk az ágazatban régóta várt megfelelő megoldást.

A PowerGrass fejlesztése közben több objektumot céloztunk meg.

A szemünk előtt jelenik meg az ideális megoldás focizni, amerikai futballozni vagy rugbyt játszani, maximálisan kihasználva a játékterületet, annélkül, hogy a gyepre nézve káros következményekkel járna.

Ez egy tökéletes szimbiózis számos kölcsönös előnnyel. A PowerGrass-ban a természetes fű komponensei megvédik a műfüvet az UV napsugarakkal szemben. Egységes szerkezetbe foglalja a betét, és megtartja a szükséges nedvességet, gyökereivel "összehegeszti" a műfüves lapokat.
A műfű komponensei és a speciális szerves talajjavítóval kevert homokos aljzat, korlátozzák a talaj tömörödését-a természetes fű legfőbb elenségét. Így növelve a gyep ellenálló képességét évi 1200 órás játékidő erejéig. A mesterséges szálak védik a fű palánták koronáját. A gyökerek áthatolnak a backing rétegen vizet és tápanyagot keresve a homokos aljzatban, behálózva a mesterséges “támogatást”, ezáltal jobban segítve a sportolók szabad mozgását. Ilymód csökkenti a sporttevékenység okozta károkata a természetes gyepben, valamint a karbantartási költségeket.

Egyszerűbb karbantartás, amely nem igényel különösebb szakértelmet. Normál körülmények között, meleg és száraz időszakokban elegendő az öntözőrendszer kezelése, valamint egy triviális, de rendszeres trágyázási program alkalmazása. A PowerGrass-nak köszönhetően a gyep sokkal tartósabb és a rendkívüli karbantartási beavatkozások nagymértékben csökkennek. A fűnyírógép robot használatával CutCat a rendszeres karbantartási költségek akár 50%-a ismegtakarítható.

SoccerSoccer

A PowerGrass szakembereknek tervezett, de minden sportolni vágyó számara elérhető.

PowerGrassPowerGrass

A gyep, amely a mesterséges backing alatt és felett is lélegzik, egészségesen és erőteljesen nő.

Roots PowerGrassRoots PowerGrass

A természetes fű gyökeri áthatolnak a műfüves “támogatáson” és növekednek a Geofill PG-vel kevert homokos aljzatban.

ELŐNYÖK

"Teszt" PowerGrass a gyermekeink mezítláb egy próba, amely megmutatja, bizamunkat a rendszerhez.

Nature careNature care

PowerGrass nagyon kevés újrahasznosítható műanyagot használ, hosszú, akár 20 éves időtartamra a természetes fű megerőstésére. Tehát környezetbarát és fenntartható, megtakarítást generál a legtágabb értelemben a közösség számára.

Ask for a free estimate, it's easy!

* All fields are required!
Le richieste compilate correttamente sarannno evase con la massima priorità.

» Privacy information notice (GDPR - European General Data Protection Regulation 679/2016)

The compilation and submission of this electronic form implies the acceptance of what is indicated in the Privacy Information Notice!

POWERgrass in the world

POWERgrass hybrid turf fieldPOWERgrass hybrid turf field

Synthetic turf fieldSynthetic turf field