eMail Flag HU Sign inSign in
Menu
logo

Jobb és biztonságosabb játék

More in this section

Központi célok garantált eredmények

  • stabil, párnázó hatással felvértezett gyep,
  • természetesen visszapattanó és irányítható labda,
  • egyenletesen sík felület, veszélyes lyukak nélkül,
  • esőzés idején is működőképes játéktér,
  • a növényi szubsztrátum nyáron hűvösebb, télen pedig fagyálló,
  • friss, nem abrazív játék terület,
  • akár napi 6 órás játéktevékenység (a gyep növekedése alatt),
  • a szintetikus fűhöz viszonyítva, alacsonyabb a kivitelezés költsége,
  • a karbantartási költség tartalma azonos értékű,a szerves betétes szintetikus fűével,
  • rendszeres karbantartás mellett, becsült élettartalma 20 évre tehető.

A PowerGrass biztonságosabb minőségi játékot kínál, természetes gyepen!

Az edzők kifejtik, hogy a labda irányítása a legfontosabb szempont a labdarúgó mérkőzésen. Ha a játékos meg tudja állítani a labdát az első visszapattanásnál,akkor elérte az elsődleges célját. A PowerGrass gyepén a labda természetes módon pattanik vissza míg a játékost segíti a megerősített lemez olyan módon, hogy a sportoló gyorsan tud mozogni, biztonságos “betöréseket” végezni, és sosem hagy ki lépéseket.

A PowerGrass gyepén a játékos nagyobb biztonságban érzi magát, ezért szívesebben vállalja becsúszással a góllövést, vagy a labdaszerzést. Látványos játékotnyújt,a bőrhorzsolások kockázata nélkül. A szintetikus-, vagy a természetes pálya jellemzője, hogy megakadályozza a rándulásokat, miközben a fűcsomó felemelkedik és a láb megsüllyed. Gyakran látni ilyet, különösen a téli időszakban, amikor gyér a gyökérzet.

A játékosok biztonságával már számos tanulmány foglalkozott az évek során. Vannak, akik a természetes fű fölényét túlsúlyba helyezik a szintetikus fűvel szemben, ez az iparág tiltakozását váltotta ki. Mások azt jelezték, hogy nincsjelentős különbsé, és bizonyos esetekben a műfű egyenértékű a természetes fűvel. Bebizonyítan az igazat,úgy tűnik, reménytelen a zöldek számára. Az iparág nagyon befolyásos ,és rendelkezik a szükséges forrásokkal, hogy támogassa az ellenkezőjét.

Egyes esetekben még a játékosok megerősítése is úgy tűnik, hogy keveset számít. Néhányan azzal érvelnek hogy ez a megszokás kérdése, és a jövő generációja műfüves pályán fog játszani és nem fog panaszkodni, de csak azért nem, mert nem fogják tudni,mennyivel jobb természetes gyepen játszani.

Szerencsére a tudomány átfogó kutatás végzett és az University of Arkansas megerősíti a valódi tényeket. Forrás University of Arkansas - Agriculture division

PowerGrass a természetes fű kényelmét kínálja!!

A pálya természetes szőnyege, az otthon kényelmét nyújtja a sportolóknak és a nézőknek. Ami azt illeti, egy szintetikus pálya mindig job, mint egy lyukakkal “bevetett” természetes pálya. Másrészről vitathatatlan, hogy napos időben jelentősen nő a hőmérséklet a szintetikus burkolaton. A jelentések azt mutatják, hogy a hagyományos szintetikus fű felületének hőmérséklete akár 35-60 °C-kal magasabb , mint a természetes gyepszőnyeg felületének hőmérséklete.Már beszámoltak arról, hogy a műfüves rendszer felületi hőmérséklete egy nap alatt eléri akár a 93 °C-ot is, amikor a levegő hőmérséklete 37 °C-os. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a sportolók talpára gyakorolt felületi hőátadás jelentősen hozzájárul a nagyobb fiziológiai stressz kialakulásához, amely a hőséggel összefüggő komoly egészségügyi problémákat okozhat.

Az öntözési rendszer segíti, de nem teljes egészében oldja meg a problémát, mivel 15 perc után a hőmérséklet értéke ismét magasra emelkedik. Forrás Penn State University https://plantscience.psu.edu/

Soccer ActionSoccer Action

A maximális eredmény érdekében a pályának támogatnia kell a labdarúgó tevékenységét - bármilyen időjárási körülmények között.

American FootballAmerican Football

Az amerikai futballnál az irányváltások és jelölések repülés , stabil párnázó hatású játékfelületet igényelnek.

RugbyRugby

A rugby intenzívebb sport, mint a fennt említettek, ezért, friss és sík pályán futni szárnyakat ad az Ön csapatának.

Contact form

» Privacy Policy (GDPR - European Data Protection Regulation 679/2016)

Attention: completing and sending this electronic form implies acceptance of what is indicated in the information