eMail: Flag HU Sign inSign in
Menu

Jobb és biztonságosabb játék

Központi célok garantált eredmények

  • stabil, párnázó hatással felvértezett gyep,
  • természetesen visszapattanó és irányítható labda,
  • egyenletesen sík felület, veszélyes lyukak nélkül,
  • esőzés idején is működőképes játéktér,
  • a növényi szubsztrátum nyáron hűvösebb, télen pedig fagyálló,
  • friss, nem abrazív játék terület,
  • akár napi 6 órás játéktevékenység (a gyep növekedése alatt),
  • a szintetikus fűhöz viszonyítva, alacsonyabb a kivitelezés költsége,
  • a karbantartási költség tartalma azonos értékű,a szerves betétes szintetikus fűével,
  • rendszeres karbantartás mellett, becsült élettartalma 20 évre tehető.

A PowerGrass biztonságosabb minőségi játékot kínál, természetes gyepen!

Az edzők kifejtik, hogy a labda irányítása a legfontosabb szempont a labdarúgó mérkőzésen. Ha a játékos meg tudja állítani a labdát az első visszapattanásnál,akkor elérte az elsődleges célját. A PowerGrass gyepén a labda természetes módon pattanik vissza míg a játékost segíti a megerősített lemez olyan módon, hogy a sportoló gyorsan tud mozogni, biztonságos “betöréseket” végezni, és sosem hagy ki lépéseket.

A PowerGrass gyepén a játékos nagyobb biztonságban érzi magát, ezért szívesebben vállalja becsúszással a góllövést, vagy a labdaszerzést. Látványos játékotnyújt,a bőrhorzsolások kockázata nélkül. A szintetikus-, vagy a természetes pálya jellemzője, hogy megakadályozza a rándulásokat, miközben a fűcsomó felemelkedik és a láb megsüllyed. Gyakran látni ilyet, különösen a téli időszakban, amikor gyér a gyökérzet.

A játékosok biztonságával már számos tanulmány foglalkozott az évek során. Vannak, akik a természetes fű fölényét túlsúlyba helyezik a szintetikus fűvel szemben, ez az iparág tiltakozását váltotta ki. Mások azt jelezték, hogy nincsjelentős különbsé, és bizonyos esetekben a műfű egyenértékű a természetes fűvel. Bebizonyítan az igazat,úgy tűnik, reménytelen a zöldek számára. Az iparág nagyon befolyásos ,és rendelkezik a szükséges forrásokkal, hogy támogassa az ellenkezőjét.

Egyes esetekben még a játékosok megerősítése is úgy tűnik, hogy keveset számít. Néhányan azzal érvelnek hogy ez a megszokás kérdése, és a jövő generációja műfüves pályán fog játszani és nem fog panaszkodni, de csak azért nem, mert nem fogják tudni,mennyivel jobb természetes gyepen játszani.

Szerencsére a tudomány átfogó kutatás végzett és az University of Arkansas megerősíti a valódi tényeket. Forrás University of Arkansas - Agriculture division

PowerGrass a természetes fű kényelmét kínálja!!

A pálya természetes szőnyege, az otthon kényelmét nyújtja a sportolóknak és a nézőknek. Ami azt illeti, egy szintetikus pálya mindig job, mint egy lyukakkal “bevetett” természetes pálya. Másrészről vitathatatlan, hogy napos időben jelentősen nő a hőmérséklet a szintetikus burkolaton. A jelentések azt mutatják, hogy a hagyományos szintetikus fű felületének hőmérséklete akár 35-60 °C-kal magasabb , mint a természetes gyepszőnyeg felületének hőmérséklete.Már beszámoltak arról, hogy a műfüves rendszer felületi hőmérséklete egy nap alatt eléri akár a 93 °C-ot is, amikor a levegő hőmérséklete 37 °C-os. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a sportolók talpára gyakorolt felületi hőátadás jelentősen hozzájárul a nagyobb fiziológiai stressz kialakulásához, amely a hőséggel összefüggő komoly egészségügyi problémákat okozhat.

Az öntözési rendszer segíti, de nem teljes egészében oldja meg a problémát, mivel 15 perc után a hőmérséklet értéke ismét magasra emelkedik. Forrás Penn State University https://plantscience.psu.edu/

Soccer ActionSoccer Action

A maximális eredmény érdekében a pályának támogatnia kell a labdarúgó tevékenységét - bármilyen időjárási körülmények között.

American FootballAmerican Football

Az amerikai futballnál az irányváltások és jelölések repülés , stabil párnázó hatású játékfelületet igényelnek.

RugbyRugby

A rugby intenzívebb sport, mint a fennt említettek, ezért, friss és sík pályán futni szárnyakat ad az Ön csapatának.

Ask for a free estimate, it's easy!

* All fields are required!
Le richieste compilate correttamente sarannno evase con la massima priorità.

» Privacy information notice (GDPR - European General Data Protection Regulation 679/2016)

The compilation and submission of this electronic form implies the acceptance of what is indicated in the Privacy Information Notice!

POWERgrass in the world

POWERgrass hybrid turf fieldPOWERgrass hybrid turf field

Synthetic turf fieldSynthetic turf field