eMail Flag HU Sign inSign in
Menu
logo

Termékek És Szolgáltatások

More in this section

A PowerGrass nem egyszerűen egy termék, a PowerGrass egy komplett rendszer

A jól működő rendszer megvalósításához, a legjobb kombinációt szolgáljuk. A könnyű és egyszerű karbantartást és a természetes fű megerősítését, hogy ellenálljon a nagy fokú igénybevételnek és a szélsőséges időjárási körülményeknek.

Az utóbbi időben megfigyelhettük, hogy az esetek többségében a piaci kereslet eléri a 1000 órás játékidőt sportpályánként. Az általunk kidolgozott rendszerről általános útmutatóként elmondható, amennyiben megfelelően karbantartott, biztosítja a nagy óraszámú játék időt, az éghajlattól függően, amely befolyásolja a fű növekedési időszakát, mint például Magyarország területén 1200 óra a becslések szerint.

Két alaptermék szükséges a PowerGrass "hardware"-hez

Fontos egyidejűleg összpontosítani a két alapvető termékre, amelyeket a projekt "hardware"-ének tekintünk:

  1. A PG Generation 60 műfű kifejezetten úgy tervezett, hogy erős és rugalmas szintetikus rostjai a felszínen álló helyzetben maradnak, miközben megvédi a fű palánták koronájának. A mesterséges rostok jól rögzítettek egy légáteresztő hátlapra, amely lehetővé teszi, a fű gyökerei számára, már a növekedés kezdeti periódusától, hogy áthatoljanak rajta. Ez köszönhető a backing belső porozitásának, azonban nagy méretű lyukak nélkül, mivel felismertük, hogy ezek nem hatékonyak az eddig ismert hibrid rendszerekben.
  2. A szerves talajjavító Geofill PG-t kifejezetten a kvarchomokkal, legfeljebb 50%-os arányban való keverék készítésére fejlesztettünk ki, annak szolgálatában, hogy: a) tartósan ellenálljon a tömörödésnek, párnázó hatású játszófelületet alkotva, b) magasabb levegőtartalma, és a vízmegtartóképessége biztosítja a fű növekedését a száraz időszakban, ugyanakkor erős esőzések idején elvezeti a vizet, c) szigetelő hatás révén a rhizoszféra hőmérsékletét télen melegebben, nyáron hűvösebben tartja. A szakemberek számára ez egyértelmű, miszerint a kvarchomok hővezető.

A műfű tekercsek két különböző technikai eljárással kerülnek forgaloma. Szövéssel, amikor a mesterséges szálakat egy alapba szövik (woven), és csomózással (trufting). A tekercsek mérete: 4 méter széles és a hosszúsága akár 70-80 méter is lehet, hogy elérje a pálya szélességét és csökkentse a hozzátoldásokat. A termelés kezdetét veszi a megrendeléssel és főszezonon kívül, 3-4 héten belül a megrendelés visszaigazolását követően az anyag rendelkezésre áll.

A mesterséges szálak magassága 40 és 70 mm között kapható, annak érdekében, hogy valamennyi piaci követelménynek eleget tegyen:

  1. PG Playground 40 tufting, 40 mm-es szálmagasság; tenisz, golf pólók és privát kertek építéséhez,
  2. PG Sport 50 tufting, 50 mm-es szálmagasság; sportpályák építéséhez; gyepszőnyeg termelőktől,
  3. PG Sport 50 W woven 50 mm-es szálmagasság; sportpályák építéséhez; gyepszőnyeg termelőktől,
  4. PG Generation 60 tufting 60 mm-es szálmagasság; professzionális sportpályák építéséhez,
  5. PG Sport 50 Double tufting 50 mm-es szálmagasság; szélsőséges állapotban lévő sportpályákhoz; gyepszőnyeget termelőktől,
  6. PG Generation 60 Double tufting 60 mm-es szálmagasság; szélsőséges állapotban lévő professzionális sportpályákhoz.

Il Geofill PG nagy zsákokban kapható, mintegy 2,50-3,20 m3 amely megfelel a 350-450 kg-os; UNI EN 13041:2007 szabványnak.

Számos további termék szükséges a PowerGrass "szoftver" készítéséhez

A PowerGrass projekt software-jei azok a termékek, amelyek szükségesek a természetes fű növekedéséhez, beleértve a vetőmagokat, trágyákat és a növényvédő szereket.

A PowerGrass projekt eleget téve a piaci igényeknek, elősegíti a természetes fű gyors telepítését. A szakemberek jól tudják, hogy erre a cálra a legmegfelelőbb faj a Lolium perenne. A Lolium gyökerei lehorgonyoznak a mesterséges hátlapba. Tehát a Poa pratensis nem nélkülözhetetlen a sűrű gyökérzet kialakításában, de jó a vetőmagkeverékben használni akár 20 tömeg %-os arányban is.

Mindig győződjön meg arról, hogy a fajok, és azon belü a kiválasztott fajták, úgy mint karbantartáskor ellenőrizni a nemez kialakulását, annélkül, hogy károsodást okoznánk a mesterséges fonalakban. A játékosok cipőjükkel, mint a kúp, görgős szögekkel, károsítják a szintetikus fonalakat, de a scarifier vagy rugós dethatcher segítségével könnyedén eltávolítható a nemez.

A PowerGrass karbantartási gépei

A karbantartási eszközök többsége, megegyezik a természetes fű, illetve a műfű gondozásánál használatos eszközökkel. Szinte kivétel nélkül alkamasak a PowerGrass karbantartására, egy dolgot kell szem előtt tartani; ne sértse meg a mesterséges fonalakat és a tartó támogatást Így elkerülhető a nehéz gyephasogató scarifier és a mélyre hatoló coring. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy meggyőződjön arról, melyik a legmegfelelőbb gép az Ön számára. Minden eszközt mindig gondosan állítson be és próbáljon ki, a károsodások elkerülése, egy életre szóló befektetés.

A pálya vonalak kijelölésére rendelkezésünkre áll egy specialis festék, amely a természetes és a szintetikus fű megfestésére egyaránt alkalmas.

Szerviz és tanácsadás

A telepítés egyszerű, de a munka elvégzése szakképzett munkaerőt kíván. Partnereink, olyan szakosodott vállalatok, akik rövid időn belül, nagy figyelmet fordítva a részletekre, telepíteni tudják a játékterületet.

Ügyfeleink számára a tanácsadás térítésmentes, mindaddig, amíg nem szereznek kellő tapasztalatot a PowerGrass rendszer fenntartásához.

Termékek És Szolgáltatások

Talajszintbehozás, a traktor tökéletesen szintbe hozza a területet, rendkívül gyors és pontos.

Sport 50Sport 50

Sport 50 Woven telepítés után a Geofill PG-vel, a természetes fű növekedése előtt.

Generation 60Generation 60

Generation 60 telepítés után a Geofill PG-vel, a természetes fű növekedése előtt.

Geofill pronto per la consegnaGeofill pronto per la consegna

Geofill PG elengedhetetlen a jobb és gyorsabb növekedéshez.

Preparation of BackgroundPreparation of Background

Az anyagok összekeverése és az aljzat előkészítése.

Preparation PowerGrassPreparation PowerGrass

Fésülés és gereblyézés, a sztintetikus gyep kitöltése céljából.

Sementi e concimi EurogreenSementi e concimi Eurogreen

Minőségi vetőmag és trágya rövid időn altt javítja a terméket.

Contact form

» Privacy Policy (GDPR - European Data Protection Regulation 679/2016)

Attention: completing and sending this electronic form implies acceptance of what is indicated in the information