eMail: Flag HU Sign inSign in
Menu

Termékek És Szolgáltatások

A PowerGrass nem egyszerűen egy termék, a PowerGrass egy komplett rendszer

A jól működő rendszer megvalósításához, a legjobb kombinációt szolgáljuk. A könnyű és egyszerű karbantartást és a természetes fű megerősítését, hogy ellenálljon a nagy fokú igénybevételnek és a szélsőséges időjárási körülményeknek.

Az utóbbi időben megfigyelhettük, hogy az esetek többségében a piaci kereslet eléri a 1000 órás játékidőt sportpályánként. Az általunk kidolgozott rendszerről általános útmutatóként elmondható, amennyiben megfelelően karbantartott, biztosítja a nagy óraszámú játék időt, az éghajlattól függően, amely befolyásolja a fű növekedési időszakát, mint például Magyarország területén 1200 óra a becslések szerint.

Két alaptermék szükséges a PowerGrass "hardware"-hez

Fontos egyidejűleg összpontosítani a két alapvető termékre, amelyeket a projekt "hardware"-ének tekintünk:

  1. A PG Generation 60 műfű kifejezetten úgy tervezett, hogy erős és rugalmas szintetikus rostjai a felszínen álló helyzetben maradnak, miközben megvédi a fű palánták koronájának. A mesterséges rostok jól rögzítettek egy légáteresztő hátlapra, amely lehetővé teszi, a fű gyökerei számára, már a növekedés kezdeti periódusától, hogy áthatoljanak rajta. Ez köszönhető a backing belső porozitásának, azonban nagy méretű lyukak nélkül, mivel felismertük, hogy ezek nem hatékonyak az eddig ismert hibrid rendszerekben.
  2. A szerves talajjavító Geofill PG-t kifejezetten a kvarchomokkal, legfeljebb 50%-os arányban való keverék készítésére fejlesztettünk ki, annak szolgálatában, hogy: a) tartósan ellenálljon a tömörödésnek, párnázó hatású játszófelületet alkotva, b) magasabb levegőtartalma, és a vízmegtartóképessége biztosítja a fű növekedését a száraz időszakban, ugyanakkor erős esőzések idején elvezeti a vizet, c) szigetelő hatás révén a rhizoszféra hőmérsékletét télen melegebben, nyáron hűvösebben tartja. A szakemberek számára ez egyértelmű, miszerint a kvarchomok hővezető.

A műfű tekercsek két különböző technikai eljárással kerülnek forgaloma. Szövéssel, amikor a mesterséges szálakat egy alapba szövik (woven), és csomózással (trufting). A tekercsek mérete: 4 méter széles és a hosszúsága akár 70-80 méter is lehet, hogy elérje a pálya szélességét és csökkentse a hozzátoldásokat. A termelés kezdetét veszi a megrendeléssel és főszezonon kívül, 3-4 héten belül a megrendelés visszaigazolását követően az anyag rendelkezésre áll.

A mesterséges szálak magassága 40 és 70 mm között kapható, annak érdekében, hogy valamennyi piaci követelménynek eleget tegyen:

  1. PG Playground 40 tufting, 40 mm-es szálmagasság; tenisz, golf pólók és privát kertek építéséhez,
  2. PG Sport 50 tufting, 50 mm-es szálmagasság; sportpályák építéséhez; gyepszőnyeg termelőktől,
  3. PG Sport 50 W woven 50 mm-es szálmagasság; sportpályák építéséhez; gyepszőnyeg termelőktől,
  4. PG Generation 60 tufting 60 mm-es szálmagasság; professzionális sportpályák építéséhez,
  5. PG Sport 50 Double tufting 50 mm-es szálmagasság; szélsőséges állapotban lévő sportpályákhoz; gyepszőnyeget termelőktől,
  6. PG Generation 60 Double tufting 60 mm-es szálmagasság; szélsőséges állapotban lévő professzionális sportpályákhoz.

Il Geofill PG nagy zsákokban kapható, mintegy 2,50-3,20 m3 amely megfelel a 350-450 kg-os; UNI EN 13041:2007 szabványnak.

Számos további termék szükséges a PowerGrass "szoftver" készítéséhez

A PowerGrass projekt software-jei azok a termékek, amelyek szükségesek a természetes fű növekedéséhez, beleértve a vetőmagokat, trágyákat és a növényvédő szereket.

A PowerGrass projekt eleget téve a piaci igényeknek, elősegíti a természetes fű gyors telepítését. A szakemberek jól tudják, hogy erre a cálra a legmegfelelőbb faj a Lolium perenne. A Lolium gyökerei lehorgonyoznak a mesterséges hátlapba. Tehát a Poa pratensis nem nélkülözhetetlen a sűrű gyökérzet kialakításában, de jó a vetőmagkeverékben használni akár 20 tömeg %-os arányban is.

Mindig győződjön meg arról, hogy a fajok, és azon belü a kiválasztott fajták, úgy mint karbantartáskor ellenőrizni a nemez kialakulását, annélkül, hogy károsodást okoznánk a mesterséges fonalakban. A játékosok cipőjükkel, mint a kúp, görgős szögekkel, károsítják a szintetikus fonalakat, de a scarifier vagy rugós dethatcher segítségével könnyedén eltávolítható a nemez.

A PowerGrass karbantartási gépei

A karbantartási eszközök többsége, megegyezik a természetes fű, illetve a műfű gondozásánál használatos eszközökkel. Szinte kivétel nélkül alkamasak a PowerGrass karbantartására, egy dolgot kell szem előtt tartani; ne sértse meg a mesterséges fonalakat és a tartó támogatást Így elkerülhető a nehéz gyephasogató scarifier és a mélyre hatoló coring. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy meggyőződjön arról, melyik a legmegfelelőbb gép az Ön számára. Minden eszközt mindig gondosan állítson be és próbáljon ki, a károsodások elkerülése, egy életre szóló befektetés.

A pálya vonalak kijelölésére rendelkezésünkre áll egy specialis festék, amely a természetes és a szintetikus fű megfestésére egyaránt alkalmas.

Szerviz és tanácsadás

A telepítés egyszerű, de a munka elvégzése szakképzett munkaerőt kíván. Partnereink, olyan szakosodott vállalatok, akik rövid időn belül, nagy figyelmet fordítva a részletekre, telepíteni tudják a játékterületet.

Ügyfeleink számára a tanácsadás térítésmentes, mindaddig, amíg nem szereznek kellő tapasztalatot a PowerGrass rendszer fenntartásához.

Termékek És Szolgáltatások

Talajszintbehozás, a traktor tökéletesen szintbe hozza a területet, rendkívül gyors és pontos.

Sport 50Sport 50

Sport 50 Woven telepítés után a Geofill PG-vel, a természetes fű növekedése előtt.

Generation 60Generation 60

Generation 60 telepítés után a Geofill PG-vel, a természetes fű növekedése előtt.

Geofill pronto per la consegnaGeofill pronto per la consegna

Geofill PG elengedhetetlen a jobb és gyorsabb növekedéshez.

Preparation of BackgroundPreparation of Background

Az anyagok összekeverése és az aljzat előkészítése.

Preparation PowerGrassPreparation PowerGrass

Fésülés és gereblyézés, a sztintetikus gyep kitöltése céljából.

Sementi e concimi EurogreenSementi e concimi Eurogreen

Minőségi vetőmag és trágya rövid időn altt javítja a terméket.

Ask for a free estimate, it's easy!

* All fields are required!
Le richieste compilate correttamente sarannno evase con la massima priorità.

» Privacy information notice (GDPR - European General Data Protection Regulation 679/2016)

The compilation and submission of this electronic form implies the acceptance of what is indicated in the Privacy Information Notice!

POWERgrass in the world

POWERgrass hybrid turf fieldPOWERgrass hybrid turf field

Synthetic turf fieldSynthetic turf field