eMail Flag HU Sign inSign in
Menu
logo

A csoport

More in this section

A feltalàló

A PowerGrass egy szabadalom, amelyet Dr. Niko Sarris agrármérnök doldozott ki. Mintegy 20 éves tapasztalattal rendelkezik a természetes gyep és szintetikus gyep ágazatában, amely lehetővé tette számára, hogy mély ismeretekre tegyen szert az építőiparban és a sport gyepszőnyeg karbantartási munkálatainak területén.

PowerGrass – Az üzleti modell

Tudatában annak, hogy minden piaci igényt ki kell elégítenünk, és a sportpálya építés ágazatában valaha látott legjobb technológiát gyorsan elterjesszük; egy egyszerű üzleti modellt választottunk, amely gyorsan és biztonságosan segíthet bennünket növekedni.

A Joint Venture (vegyesvállalat) az Italgreen SpA e és a Gli Specialsiti del Verde Srlközött, rövid időn belül létrehozza PowerGrass anyavállalatot.

Célunk az, hogy exkluzív kapcsolat alapján, eredményes, szakképzett partnerekkel üzleti kontaktust hozzunk létre és/vagy segítsük a kisebb vállalatok velünk együtt való fejlődését; ilyen módon megosztva az egységes rendszert igénylő piaci lehetőségeket.

Partner vállalatok

Partnereink a természetes füves területek kiépítésére és fenntartására szakosodtak és tapasztalt munkatársakkal rendelkeznek a gyepszőnyeg területén.

Minden új partner továbbképzésen vesz részt és munkájukat szakértő segíti azért, hogy megszerezzék az alapvető ismereteket a gyepszőnyeg gondozása és megőrzése érdekében.

A természetes gyeptakaró karbantartása alapvető fontosságú, ezért a "follow-up"-ot az anyavállalat látja el. Célja, hogy az értékesítést követően, fenntartsa az állandó vevőszolgálatot, amely szakképzett személyzet által kínál ingyenes tanácsadást a végfelhasználók számára.

Válogatott személyzet

A szakképzett személyzetnek, a specifikus munkaeszközöknek a nagy tapasztalatnak és a szilárd "know-how"-nak köszönhetően, képesek vagyunk megfelelni a piac szükségleteinek. A PowerGrass sportpálya telepítése nem bonyolult, de szakképzett személyzetet kíván annak érdekében, hogy a projekt által előírt határidőn belül teljesüljön a munka. Nagyon gyakran szűkre szabott az idő a sport szükségleteinek kielégítésére.

A PowerGrass úgy tervezett, hogy kivédje az emberi hibákat. A projekt rugalmas és könnyen adaptálható bármilyen körülmények között, amennyiben a telepítési és a karbantartási munkálatokat szakképzett személyzet végzi, akik gondját viselik az Ön befektetésének.

Finanszírozási lehetőségek

Pénzügyi partnereink tudják, milyen nehéz sportlétesítmények számára finanszirozásra szert tenni, ezért szaktanácsadó vizsgálja meg az ajánlatok fenntarthatóságát és utmutatást nyújt az ügyfeleknek a projekt finanszírozásához.

Kompetencia. Hatékonyság. Rugalmasság.

A piac folyamatos fejlődik és a változások nagyon gyorsan bekövetkeznek,tehát követnünk kell a piaci igényeket. Folyamatosan keresük az innovatív megoldásokat ügyfeleink részére:

  • hasznok és előnyök azonos áron
  • a költségek optimalizálása a minőség feláldozása nélkül
  • és gyakran a kettő együttesen jelenik meg: Minőség & Megtakarítás...

... ez az, amit a PowerGrass kínál.

Képezzük munkatársainkat,azért hogy:

  • rugalmasság, illeszkedjen az ügyfél igényeihez;
  • szakértelem, a hosszú tapasztalat és a folyamatos képzés eredménye;
  • hozzáértés, a probléma megértése, a “team” munkavégzés és a gyors,szakszerű megoldás érdekében;
  • hatékonyság, a maximális napi munkahozam eléréséhezés és a szerződéses határidők betartásához.

Szervezetünk felkészült távolo munkák vállalására is, mintha csak “otthon” lennénk. p>

Hatékonyan működve, sosem okoztunk csalódást az ügyfeleinknek.

Green EconomyGreen Economy

Új ötletek, a környezet és a természet tiszteletben tartása mellett.

Gli Specialisti del VerdeGli Specialisti del Verde

A PowerGrass, a Gli Specialisti del Verde tapasztalataiból ered. A vállalat eddig több mint 130 zöldterületet létesített, amelyből a legtöbb nagy méretű futballpálya.

ItalgreenItalgreen

Italgreen, az egyik vezető vállalat Olaszországban a műfű területén. Nem lehet más az ideális partner.

EurogreenEurogreen

Eurogreen, piacvezető cég Németországban a természetes füves sportpályák karbantartásában. Nem lehet más a hiányzó láncszem.

Green EconnomyGreen Econnomy

Eredményes projektek,amelyek "minőséget és megtakarítást" generálnak.

Contact form

» Privacy Policy (GDPR - European Data Protection Regulation 679/2016)

Attention: completing and sending this electronic form implies acceptance of what is indicated in the information